Te koop villa Espace nummer 52

Vraagprijs € 147.500 k.k.

Deze villa staat op een van de mooiste locaties van het park, aan het zeer aantrekkelijke en gewilde groene "hoefijzer" met de parkfaciliteiten binnen handbereik.

De indeling van deze villa is als volgt. Begane grond: Woonkamer met luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Een 2-persoonsslaapkamer. Badkamer met bad, douche, badmeubel met 2 wasbakken en toilet. Ruime hal met hardhoutentrap naar verdieping. Berging met CV-/warmwaterinstallatie (2015), vaatwasser en wasmachine.
Over de gehele begane grond plavuizenvloeren met vloerverwarming. Deuren, schuifpuien en ramen van hoogwaardig kunststof en isolerende beglazing.

Verdieping: Twee 2-persoonsslaapkamers. Overloop. Toiletruimte met wc en fontein. Radiatorenverwarming op de beide slaapkamers.

DSC01589.JPG

Zithoek

DSC01586.JPG

Eethoek

DSC01583.JPG

Toilet

Klik op de foto voor een vergroting.

Op de kavel heeft de villa aan beide zijkanten een terras en aan de achterzijde een zeer ruim hoger gelegen terras in een fraai aangelegde tuin met heel veel privacy. De terrassen zijn onderling verbonden door betegelde looppaden. Zeer ruime parkeergelegenheid voor de auto.

Villa Espace 52 achterzijde

De koopprijs van de villa is inclusief kavel, inboedel, keukeninventaris, tuinmeubilair en het certificaat van mede-eigendom inzake het onverdeelde eigendom (1/138 deel per woning) van grond en opstallen, waaronder het château, de parkfaciliteiten en de bedrijfsexploitatie van het vakantiepark, doch exclusief de Franse overdrachtsbelasting en Franse notariskosten.

Achtertuin-2

Plattegrond van villa Espace 52

De totale vloeroppervlakte van deze villa bedraagt circa 100m2.