Résidence Château Cazalères

Aan de voet van de Franse Pyreneeën ligt in de gemeente Daumazan, circa 60km ten zuiden van de stad Toulouse, het Nederlandse vakantiepark Résidence Château Cazalères.

foto-a

Château en parkfaciliteiten, waaronder 2 zwembaden en een peuterbad.

Lounge

In het château zijn ondermeer de volgende faciliteiten ondergebracht: Restaurant, bar, lounge, pool- en biljartzaal, disco, fitnessruimte, twee sauna’s en snackbar.

foto-b

Rondom het château liggen de overige faciliteiten: Twee zwembaden van in totaal 700m2, peuterbad, zonneterrassen met zit- en ligstoelen, midgetgolfparcours, petanquebaan, volleybalveld, spel- en speelwerktuigen, opslagloods, wasserette, receptie en andere zaken.

Tennisbanen

Ook de twee tennisbanen behoren tot de faciliteiten van het park.

Naast het château en de faciliteiten staan op het 13ha fraaie landgoed in totaal 138 vrijstaande vakantiewoningen, waaronder de te koopstaande 6-persoonsvilla Espace 52.

De vakantievilla's zijn van individuele eigenaren die gezamenlijk (1/138 deel per woning) ook indirect eigenaar zijn van het château en de overige parkfaciliteiten, alsmede van de bedrijfsexploitatie van het park.

De villa's zijn bestemd voor eigen gebruik (ook permanente bewoning is toegestaan), volledige verhuur of een combinatie van eigen bewoning en verhuur.

Bij (gedeeltelijke) verhuur heeft u de vrije keuze om de villa zelf te verhuren of via de parkverhuurcommissie; ook hier is een combinatie mogelijk.

U bepaalt zelf de bestemmingskeuze van de villa.

Naast het bezit van uw vakantiehuis, uw tuin en mede-eigendommen treft u vele ontspannings- en sportmogelijkheden aan, evenals rust, ruimte en gezelligheid, zowel op het park als in de directe omgeving.

Op het park voor de innerlijke mens:
Restaurant, snackbar en bar.
BBQ met entertaiment (woensdag).
Pizzabus (maandag).

Dagelijkse animatie voor de jeugd.

Te koop villa Espace nummer 52

Vraagprijs € 169.500 k.k.

Villa Espace 52-tuinzijde

Villa Espace 52 staat op een schitterende locatie van het park met de parkfaciliteiten binnen handbereik.

Klikt u maar op onderstaande parkplattegrond waarop u kunt in- en uitzoomen.

Parkplattegrond

Algemeen

De koopprijs van de villa is inclusief kavel, inboedel, keukeninventaris, tuinmeubilair en het certificaat van mede-eigendom inzake het onverdeelde eigendom (1/138 deel per woning) van grond en opstallen, waaronder het château, de parkfaciliteiten en de bedrijfsexploitatie van het vakantiepark, doch exclusief de de kosten van overdracht in Frankrijk, notariskosten en overdrachtsbelasting. In totaal circa 7%.

Een mooie en perfect onderhouden villa gelegen op een unieke locatie van het park!

Villa Espace 52 kunt u zo betrekken!